87 de copii și adolescenți concurează la „Mamaia Copiilor”

Silviu Dascălu, 10 Iulie 2018

87 de copii şi adolescenţi îşi vor disputa premiile la Festivalul-concurs Mamaia Copiilor, ce se va desfăşura, în perioada 10‑14 iulie, începând cu ora 20:00, pe scenele din Piaţeta Cazinoului şi de la Hotelul Perla, în staţiunea Mamaia, au informat vineri organizatorii manifestării, informează Agerpres.

Directorul festivalului, actorul şi cant‑autorul Liviu Manolache, a declarat că în urma jurizării şi a vizionării materialelor filmate în toate centrele de preselecţie din ţară, în etapa finală a concursului îşi vor disputa premiile 87 de copii şi adolescenţi, la Secţiunea Interpretare, iar la Secţiunea Creaţie, în cadrul celor patru grupe distincte vor intra în concurs 26 de piese, în primă audiţie. De asemenea, Secţiunea Show va aduce pe scena festivalului şase trupe din Brăila, Bârlad, Bucureşti şi Bacău.

„Suntem încântaţi de sprijinul acordat de Primăria Constanţa pentru relocarea festivalului în staţiunea Mamaia, acolo unde acesta a luat naştere. Mulţumim TVR pentru acceptarea invitaţiei noastre de a transmite live concursul. Astfel, Mamaia Copiilor îşi recapătă faima de altădată, mai ales în acest an. Odată cu împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, vrem să arătăm întregii ţări aceşti copii deosebit de talentaţi”, a spus Liviu Manolache.

Potrivit organizatorilor, în urma sesiunilor de preselecţie organizate în cursul anului, la Secţiunea de Interpretare, în finala festivalului, au fost desemnaţi participanţii după cum urmează: Grupa 1 / 4‑6 ani - 15 interpreţi; Grupa 2 / 7‑9 ani - 18 interpreţi; Grupa 3 / 10‑12 ani - 23 interpreţi; Grupa 4 / 13‑15 ani - 23 interpreţi şi Grupa 5 / 16‑17 ani - 8 interpreţi.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!