Actualitate religioasă
Întâlnirea promoţiei 2000 la Seminarul Teologic din Arad

Întâlnirea promoţiei 2000 la Seminarul Teologic din Arad

Anul acesta s-au împlinit 10 ani de la absolvirea celei de-a doua promoţii a Seminarului Teologic Liceal Ortodox din Arad. Evenimentul a fost sărbătorit în cadrul unei întâlniri, pe 28 mai, moment la care au participat o parte din absolvenţii acestei generaţii, împreună cu familiile lor.

În prima parte a avut loc slujba de Te Deum oficiată de către preoţii absolvenţi ai acestei promoţii. Apoi, şeful de promoţie, preotul Radeş Mihai, a rostit cuvântul de învăţătură. Partea a doua a întâlnirii s-a desfăşurat într­o sală de clasă a seminarului, cuvântul de întâmpinare fiind rostit de către pr. prof. Codin Şimonca-Opriţa, directorul Seminarului Teologic, moment care a fost urmat de cuvântul pentru absolvenţi rostit de dirigintele pr. prof. Pavel Teodor. A fost citit catalogul şi fiecare dintre cei prezenţi a vorbit despre activităţile şi realizările din cei zece ani, dând dovadă de numeroase împliniri atât pe plan duhovnicesc, cât şi social.

La întâlnire a fost prezent şi Înalt Preasfinţitul Timotei, Arhiepiscopul Aradului, care le-a vorbit absolvenţilor despre importanta misiune pe care o au în lume, aceea de a fi mărturisitori ai lui Hristos, amintind că această întâlnire a promoţiei are loc sub semnul anului jubiliar al Crezului ortodox.


Galerie foto:
Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!