Întrunirea Cercului pastoral nr. 6 la Parohia Todireşti I

27 Iunie 2016

Joi, 23 iunie 2016, Parohia „Adormirea Maicii Domnului“ - Todireşti I a găzduit întâlnirea Cercului pastoral nr. 6 din cadrul Protopopiatului Paşcani, constituit din parohiile comunelor Ruginoasa, Hărmăneşti şi Todireşti. Tema dezbătută în cadrul întâlnirii a fost „Tinerii în Biserică“.

Programul a debutat cu slujba de sfinţire a locului pentru noua casă parohială de către părintele protopop misionar Dan Turcu, împreună cu preşedintele cercului pastoral, pr. Nicuşor Olariu, şi pr. paroh Ciprian Mînicaru. Un sobor de preoţi, membri ai cercului pastoral, a oficiat slujba Vecerniei Mari unită cu Litia, la care au participat un număr mare de tineri şi copii cu părinţii lor. Tema întâlnirii, „Tinerii în Biserică“, a fost susţinută de către părintele Pavel Juncu de la parohia Hărmăneştii Noi. În cadrul prezentării, părintele a evidenţiat că tinerii îşi asumă rolul lor în Biserică, dar trebuie ajutaţi de părinţii trupeşti şi spirituali.

După dezbaterea desfăşurată cu credincioşii, a avut loc o întâlnire restrânsă a preoţilor slujitori discutându-se probleme specifice temei. (Pr. Ciprian Mînicaru - Parohia Todireşti I)


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!