Acţiune social-filantropică în Râmnicu Vâlcea

18 Februarie 2019

Elevi ai Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae”, preoți din Protoieria Râmnicu Vâlcea împreună cu câțiva credincioși i-au vizitat joi, 14 februarie, pe copiii din Centrul de îngrijire al Fundației „Inimă pentru inimă” de la Parohia Trăistari din Ocnele Mari.

Ziua de joi a devenit una așteptată atât de elevii seminarului, cât și de copiii din centru, pentru că au posibilitatea de a-și petrece după-amiaza împreună.

Însoțiți de părintele protoiereu Nicolae Proteasa, elevii seminariști arată că generația tânără nu poate fi percepută și abordată doar din perspectiva a ceea ce urmează să devină. Apropierea de vârsta copiilor din astfel de centre prilejuiește o bună comunicare și desfășurarea unor activități ludice în care se leagă prietenii, se desfășoară activități educative menite să determine o formare a caracterului prin asumarea unor valori și transformarea acestora în virtuți.

Activitățile au fost sprijinite de preoții din parohiile Ocnele Mari, Trăistari, „Sfântul Ioan Botezătorul” și Goranu din Protoieria Râmnicu Vâlcea.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!