Oltenia
Activități cu copii la Craiova

Activități cu copii la Craiova

Gabriela Firu, 12 Martie 2018

Copiii din cadrul Centrului „Aripi de Lumină” al Arhiepiscopiei Craiovei au participat în această perioadă la o serie de activități recreativ-edu­caționale și care au marcat Ziua Internațională a Femeii. Programul a debutat săptămâna trecută cu un atelier de creație coordonat de educatoare Miliana Marcu, alături de preșcolarii Grădiniței cu program prelungit „Castelul Fermecat” pe baza convenției de parteneriat.

Activitățile au continuat în data de 8 martie, zi în care beneficiari ai Centrului „Aripi de Lumină” i-au vizitat pe bătrânii de la Centrul social pentru persoane vârstnice „Renaș­terea”, le-au prezentat un moment artistic și le-au dăruit felicitări confec­ționate în atelierele de terapie ocupațională. Ei au fost răs­plătiți cu dulciuri de către re­prezentanții Centrului „Renaș­terea”.
În continuare, Centrul pentru copii „Aripi de Lumină” a găzduit mai multe activități creative care s-au desfășurat alături de copiii de la Centrul de recuperare și reabilitare „Sfântul Apostol Andrei” al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj și de la Școala Gimnazială Specială „Sfântul Mina”, sub îndrumarea prof. educator Dana-Vasilica Mazilița și prof. psihopedagogie specială Ana-Maria Camen-Ozun.

Centrul pentru copii „Aripi de Lumină” a încheiat o con­venție de parteneriat anul acesta cu cele două instituții, pe baza căruia copii din cadrul DGASPC Dolj și ai Școlii Gimnaziale Speciale „Sfântul Mina” beneficiază de serviciile socioeducaționale oferite de Arhiepiscopia Craiovei prin Centrul pentru copii „Aripi de Lumină”.

Tot în ziua de 8 martie, mai mulți copii ai Centrului „Aripi de Lumină” au participat la un atelier de muzică în cadrul căruia au pregătit și au interpretat cântece de primăvară și dedicate mamei, coordonat de cadre specializate.

De asemenea, mai mulți specialiști ai Centrului „Aripi de Lumină” au aplaudat spectacolul susținut de copiii din cadrul Casei de tip familial „Sfântul Vasile”, Complexului de Servicii Specializate de Tip Rezidențial Copii 1 Mai I și Complexului de Servicii Specializate de Tip Rezidențial Copii 1 Mai II. 


Galerie foto:

Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!