Activităţi cu copiii în cadrul instituţiilor clujene

28 Mai 2016

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează o serie de activități cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului.

Astfel, reprezentanţii instituţiei vor participa în data de 31 mai la workshop-ul „Copiii şi drepturile lor. Semnificaţia Zilei de 1 iunie”, derulat în parteneriat cu specialiştii Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” Cluj, Filiala „Traian Brad”, instituţie de cultură aflată sub autoritatea forului administrativ judeţean. Evenimentul se va desfăşura în cadrul secţiei de copii, filiala Mănăştur, iar beneficiarii vor fi elevii unei clase a II-a de la Liceul Teoretic „Eugen Pora” din Cluj-Napoca.

De asemenea, copiii aflaţi în plasament la asistenţi maternali profesionişti vor participa în data de 28 mai la o serie de activităţi ludice: vizionare de filme, vizită la Grădina Botanică, pizza între prieteni, precum şi o vizită la castelul „Banffy” din Bonţida. De asemenea, se vor organiza excursii de weekend pentru copiii din reţeaua de asistenţă maternală. În intervalul 27 mai – 4 iunie, evenimente destinate copiilor vor avea loc şi la nivelul tuturor serviciilor rezidenţiale şi de zi, activităţi printre care se regăsesc ieşiri în aer liber, ieșiri în parcuri de agrement, animaţie cu clovni, carnaval, parada costumelor, jocuri tematice şi concursuri sportive, conform unui comunicat al Consiliului Judeţean Cluj.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!