Transilvania
Admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”

Admitere la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”

Oana Rusu, 16 Iulie 2018

La Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” s-a încheiat vineri, 13 iulie, perioada de înscrieri pentru toate specializările de la nivel licenţă şi master. Începând de azi, 16 iulie, urmează probele propriu-zise, care se vor desfăşura după următorul program: luni, 16 iulie, ora 9.00 - examen oral – specializările Teologie Ortodoxă Didactică și Teologie Ortodoxă Asistență Socială; ora 10.00 - examen eliminatoriu – specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală. Marți, 17 iulie, începând cu ora 9.00, probe de examen: examen scris – specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală; proba de desen şi culoare - specializarea Artă Sacră. Afișarea rezultatelor va avea loc la data de 18 iulie.

Pe 18 iulie are loc afişarea rezultatelor, urmând ca în perioada 19, 23-24 iulie să se confirme, de către cei admiși, ocuparea locurilor. Pe 25 iulie vor avea loc redistribuiri, iar pe 26 iulie se vor afişa rezultatele finale.

La domeniul Teologie - licență, sunt scoase la concurs 53 locuri la buget și 77 la taxă, din care la Teologie ortodoxă pastorală sunt 40 la buget și 50 la taxă, la Teologie ortodoxă didactică sunt 8 la buget și 12 la taxă, iar la Teologie ortodoxă - asistenţă social sunt 5 locuri la buget și 15 la taxă. La domeniul Arte vizuale (Artă sacră) sunt 15 locuri la buget și 15 la taxă. În total sunt 68 de locuri la buget și 92 la taxă la nivelul de licență. La nivel de master sunt 81 de locuri la buget, 3 locuri pentru candidații etnici și 126 de locuri la taxă.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!