Actualitate religioasă
Biserica Olari, în ochii copiilor

Biserica Olari, în ochii copiilor

Ioan Buşagă, 18 August 2010

Biserica Olari din Bucureşti şi Centrul Social Educaţional ADORNO au organizat, cu prilejul sărbătoririi hramului bisericii, acţiunea cultural-filantropică "Biserica Olari în ochii copiilor", care a constat într-un concurs cu premii de desene pe asfalt.

Au participat 20 de copii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2, precum şi copii aflaţi în grija Parohiei Olari, care au realizat, la finalul Sfintei Liturghii, desene pe asfalt, în jurul bisericii, cu tematica "Cum văd eu Biserica Olari". "Fiecare copil a desenat ceea ce a considerat că este reprezentativ pentru el din biserica la care vine periodic de aproximativ doi ani, participând la diferite momente şi evenimente din biserică. Copiii au desenat fie o biserică, fie o cruce, fie Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului", ne-a declarat părintele paroh Mihai Iordache

Cu acest prilej au fost invitate mai multe personalităţi, care au ajutat şi sprijinit în diferite moduri realizarea proiectelor misionare, caritabile şi culturale ale Parohiei Olari. Au fost acordate un premiu I şi două premii II, diplome de participare, precum şi multe daruri.


Galerie foto:
Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!