Cabinetul stomatologic al Centrului Medical „Providenţa“ şi-a mutat sediul

07 Iulie 2007

Cabinetul stomatologic „Sf. Pantelimon“ din cadrul Centrului Medical „Providenţa“ al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei funcţionează în prezent în incinta Dispensarului policlinic „Sf. Ap. Petru şi Pavel“, de pe bld. Ştefan cel Mare şi Sfânt, oferind o gamă variată de servicii medicale de specialitate.

„Se pot adresa pacienţi până la 18 ani, care au gratuitate din partea Casei de Asigurări de Sănătate, cu care suntem în contract. Tot gratuit sunt trataţi veteranii de război şi persoanele cu gradul I de handicap. De asemenea, se pot adresa şi persoane cu probleme legate de parodontologie. Noi ne ocupăm în mod special şi de profilaxia afecţiunilor parodontologice“, a explicat dr. Liliana Păsărin.

În cadrul cabinetului se pot efectua şi microintervenţii de natură chirurgicală, dar şi lucrări protetice, aici existând şi un laborator performant de tehnică dentară. „Se fac lucrări variate, în funcţie de preferinţele pacientului şi de recomandările medicale pe care le stabilim noi“, a mai precizat dr. Păsărin.

Pentru a beneficia de serviciile stomatologice oferite în cadrul Cabinetului „Sf. Pantelimon“, pacienţii trebuie să aibă asupra lor buletinul de identitate, un cupon de pensie, o adeverinţă de salariat sau o adeverinţă de elev, după caz. Cabinetul este deschis în fiecare zi între orele 8.00- 20.00, medicii asigurând permanenţa în două schimburi. (O.B.)


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!