Moldova
„Cadou pentru sănătate“, o nouă campanie a Spitalului „Providenţa“

„Cadou pentru sănătate“, o nouă campanie a Spitalului „Providenţa“

06 Decembrie 2017

În luna decembrie, Spitalul „Providenţa“ sărbătoreşte grija pentru sănătate, punând în evidenţă comuniunea prin intermediul unei campanii speciale. Denumită „Cadou pentru sănătate“, campania le oferă persoanelor interesate şansa să achiziţioneze vouchere cadou şi să le dăruiască celor dragi. Doritorii pot alege între cele două vouchere cu sume fixe de 200, respectiv 300 de lei.

Pacienţii care intră în posesia voucherului pot opta pentru ce servicii medicale să beneficieze.

Odată achitat, acest cadou îi va oferi destinatarului acces gratuit, în limita valorii trecute pe voucher, la serviciile medicale disponibile la Spitalul „Providenţa“. Ca facilitate specială, se oferă îndrumarea unui consilier medical care îl va ghida în alegerea serviciului sau pachetului medical adecvat. Fie că va opta pentru un set de analize medicale, consultaţii, investigaţii de radiologie-imagistică medicală sau un pachet deja conceput, beneficiarul va avea posibilitatea să acceseze serviciile cu o programare în prealabil.

Inspirată din grija pacienţilor pentru sănătatea celor de acasă, campania pune accent pe faptul că sănătatea este cel mai de preţ cadou, iar prevenţia unor anumite afecţiuni sau depistarea lor la timp nu doar că le asigură celorlalţi o bunăstare, ci contribuie şi la un timp mai lung petrecut unii alături de alţii. „Se întâmplă, de multe ori, să nu valorificăm darul sănătăţii. Noi credem că faptele bune de acest fel ne ajută să creăm relaţii solide şi să le menţinem. Putem chiar să extindem graniţele familiei şi să oferim voucherul unei persoane care nu ar avea suficiente venituri încât să îşi verifice starea de sănătate sau să îi însoţim pe ceilalţi atunci când efectuează analizele şi investigaţiile, pentru a le fi alături în momentele mai dificile“, au marturisit iniţiatorii campaniei.

Voucherele achiziţionate în cadrul campaniei „Cadou pentru sănătate“ vor fi valabile până la data de 28 februarie 2018, termenul limită la care posesorii de vouchere trebuie să acceseze serviciile medicale. Persoanele care doresc să achiziţioneze un voucher o pot face la sediul Spitalului din Şoseaua Nicolina nr. 115, Nicolina 2, Cug, Iaşi, iar pentru mai multe detalii pot suna la numerele de telefon 0232.241.271 / 0730.230.030 / 0786.261.263.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!