Moldova
Campania „Preţuieşte viaţa, preţuieşte natura!“, la Roman

Campania „Preţuieşte viaţa, preţuieşte natura!“, la Roman

Pr. Daniel Marari, 06 Aprilie 2017

Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului, prin Fundaţia „Episcop Melchisedec“ din Roman, în parteneriat cu Primăria Municipiului Roman, va demara, în perioada 6-8 aprilie 2017, a doua ediţie a campaniei de plantare a 5.000 de puieţi de molid în urbea muşatină.

Prin această mobilizare civică de amploare se va încerca protejarea calităţii vieţii, a mediului înconjurător şi înfrumuseţarea oraşului, bine ştiind că viaţa este darul lui Dumnezeu, iar natura este mediul cel mai adecvat existenţei fireşti a omului. Totodată, această iniţiativă a fundaţiei, ce se doreşte a deveni o tradiţie, este o bună ocazie de a aşeza pe tineri în dialog, de a-i conştientiza de valoarea şi beneficiile pe care natura le poate oferi omului într-o perioadă super tehnicizată ce tinde să-l îndepărteze de matca fiinţării sale şi, de asemenea, o oportunitate de a reda romaşcanilor, în viitor, un strop de sănătate. Conducerea fundaţiei adresează pe acestă cale un apel tuturor tinerilor care iubesc natura şi gândesc la viitorul urbei romaşcane să fie solidari acestei iniţiative, participând ca voluntari alături de personalul specializat desemnat să organizeze plantarea puieţilor de molid în perioada 6-8 aprilie.

„Pentru buna desfăşurare a campaniei demarate de noi, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, şi în colaborare cu Primăria din Roman, invităm pe această cale pe toţi tinerii de vârste diferite să se alăture activităţii noastre. Numai împreună putem să fim mai responsabili şi să protejăm mediul în care trăim“, a declarat Aurelian Alexa, directorul fundaţiei romaşcane. Toţi cei care vor să participe se pot înscrie la sediul Fundaţiei „Episcop Melchisedec“  din Roman sau la numărul de telefon 0728.880.515. 


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!