Moldova
Campanie umanitară de cadouri şi colinde pentru copiii bolnavi de cancer, lansată de Asociaţia „Familia Tradiţională”

Campanie umanitară de cadouri şi colinde pentru copiii bolnavi de cancer, lansată de Asociaţia „Familia Tradiţională”

Flavius Popa, 11 Decembrie 2018

Asociaţia „Familia Tradiţională” din Iaşi, în colaborare cu Asociaţia „Taxiul cu bomboane”, desfăşoară în această perioadă campania „Pui de pernă pentru pui de om”, lansând un apel umanitar de strângere de fonduri, dar şi de materiale pentru copiii şi pacienţii internaţi la secţia Oncologie din cadrul Spitalului „Sfânta Maria” Iaşi, urmând ca în ziua de 20 decembrie 2018 membrii şi voluntarii asociaţiei să meargă la unitatea medicală împărţind daruri şi colinde.

Mai multe detalii cu privire la această campanie ne-a oferit Daniel Onofrei, reprezentant al Asociaţiei „Familia Tradiţională”: „Şirul bucuriilor aduse de oamenii buni prin această asociaţie continuă şi anul acesta, cu prilejul sfintelor sărbători, prin campania «Pui de pernă pentru pui de om», prin care ne dorim să aducem copiilor internaţi de la secţia Oncologie din cadrul Spitalului «Sfânta Maria» din Iaşi o bucurie, un zâmbet, un colind. Cei ce doresc şi vor să contribuie pot fie pregăti un pachet conţinând o pernuţă nouă, un dulce şi o jucărie, fie pot dona o suma de bani, în speranţa bucuriei celor mici. Vom colinda, vom dansa, vom râde şi vom crea alături de copii momente speciale”.

Printre activităţile misionar-filantropice ale asociaţiei putem număra: „Mărţişor pentru viaţă”, „Familia şcolarului”, „Dor de tradiţie”, „Cănuţa cu bomboane”, „Ce ţie îţi prisoseşte altuia lipseşte” şi „Zâmbet de Paşti”.

Pentru a afla mai multe detalii cu privire la acest proiect o puteţi face apelând la numerele de telefon 0757.480.961 (Camelia Onofrei) sau 0766.652.127 (Daniel Onofrei). De asemenea, puteţi urmări această campanie şi pe Facebook, accesând pagina Asociaţia „Familia Tradiţională” sau „Pui de pernă pentru pui de om”.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!