Moldova
„Cănuţe cu bomboane“ pentru copiii bolnavi de cancer

„Cănuţe cu bomboane“ pentru copiii bolnavi de cancer

Flavius Popa, 16 Mai 2018

Asociaţia „Familia Tradiţională", în parteneriat cu Departamentul Pro Vita Iaşi şi Asociaţia „Taxiul cu bomboane", desfăşoară zilele acestea campania „Cănuţa cu bomboane", activitate filantropică ce are ca scop achiziţionarea unor căni pline cu bomboane, dulciuri şi jucării, pachete destinate micilor pacienţi ai Spitalului „Sfânta Maria" din Iaşi.

Mai multe detalii cu privire la această acţiune ne-a oferit Daniel Onofrei, membru al Asociaţiei „Familia Tradiţională": „Proiectul «Cănuţa cu bomboane» se înscrie în şirul proiectelor anuale prin care asociaţia noastră vrea să aducă un zâmbet copiilor bolnavi. Încercăm să fim alături de familiile în dificultate, în general, şi de copii, în mod special, în vederea menţinerii unităţii familiei. Vă aşteptăm de Ziua Copilului alături de copii şi pe viitor, la alte activităţi de susţinere a familiei".

În data de 1 iunie 2018, membrii asociaţiei vor merge cu pachete şi dulciuri la secţia de oncologie a Spitalului „Sfânta Maria" din Tătăraşi. Cu acest prilej, cei care vor să se implice în această activitate o pot face prin intermediul numerelor de telefon 0724.866.866 (Daniel) sau 0757.480.961 (Camelia). Totodată, pentru mai multe informaţii cu privire la acest proiect, puteţi accesa pagina de Facebook: Asociaţia Familia Tradiţională.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!