Chivu negociază cu Inter Milano

27 Iunie 2007

Fundaşul român Cristian Chivu, de la echipa italiană de fotbal AS Roma, s-a întâlnit duminică seara la Milano, cu preşedintele clubului Inter, Massimo Moratti, împreună cu agenţii jucătorului, pentru a discuta transferul la gruparea nerazzurra.

Chivu şi fostul agent FIFA Giovanni Becali au aterizat puţin după ora 20.00 (21.00 la Bucureşti) pe aeroportul Malpensa din Milano, după cum informează „Gazzetta dello Sport“. „Încă nu ştiu nimic despre viitorul meu“, ar fi mărturisit Chivu unui membru al echipajului, suporter al Romei. „Gazzetta“ scrie, însă, că nu zboară nimeni la Milano fără a avea o idee despre ceea ce se poate întâmpla, mai ales că fundaşul Romei a ratat din acest motiv şi nunta prietenului său Claudiu Niculescu.

Cotidianul sportiv din peninsulă afirmă că oficialii Romei s-ar fi supărat pentru această vizită „blitz“ a lui Chivu la Milano, dar e greu de crezut că Inter s-ar fi expus în acest mod şi ar fi riscat căderea tranzacţiei. Oferta lui Inter pentru Chivu ar fi de contract pe patru ani, cu un salariu de 4,5 milioane de euro pe stagiune, plus prime, după care se va trata şi cu clubul din Cetatea Eternă. Oferta lui Moratti nu pare să fie mai mare de 11 milioane de euro: drepturile pentru Pizarro plus alte 5 milioane de euro. Pentru a răscumpăra coproprietatea lui Pizarro, familia Sensi (patronii Romei) trebuie să plătească 6 milioane de euro.

Roma are o ofertă şi din partea Barcelonei pentru Chivu, catalanii dorind să îl cedeze la giallorossi pe Giuly, plus o sumă de bani, chiar dacă Roma ar prefera să obţină doar bani.

Inter contează şi pe dorinţa jucătorului de a evolua în Italia, la Inter, el discutând şi cu antrenorul milanezilor, Roberto Mancini. O altă variantă de ofertă făcută de Inter îl include şi pe fundaşul Fabio Grosso.

O ofertă oficială pentru Chivu din partea vicecampioanei Spaniei este aşteptată pentru zilele acestea şi ea ar putea ajunge la 15 milioane de euro, prea mult pentru Inter.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!