Transilvania
Colindători la Complexul „Prichindelul” și la Centrul „Speranța”, Sibiu

Colindători la Complexul „Prichindelul” și la Centrul „Speranța”, Sibiu

Ştefan Mărculeţ, 13 Decembrie 2018

Reprezentanții Asociației Filantropia Ortodoxă Sibiu și ai Centrului de instruire pentru Comunicații și Informatică „Decebal” din Sibiu au vizitat miercuri, 12 decembrie, copiii îngrijiți la centrele Complexului „Prichindelul” și de la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități „Speranța” din municipiul Sibiu.

Alături de reprezen­tanții celor două instituții sibiene s-a aflat Alina Bîcă, solistă a Ansamblului „Cindrelul Junii Sibiului” și împreună au colindat micuții îngrijiți în cele două așezăminte, le-au oferit pachete cu dulciuri și alimente, iar personalului le-au transmis urările specifice sfintelor sărbători.

Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu a fost reprezentată la eveniment de pr. Tiberiu Kiss și referentul Ion Miu.

„Am început colinda noastră la Centrul de instruire «Decebal», unde cadrele didactice, ofițerii și militarii au interpretat colinde și au organizat o colectă pentru a sprijini activitățile Asociației Filantropia Ortodoxă Sibiu. Am primit suma de 1458 de lei și le mulțumim pentru acest sprijin de mare folos în viitoarele noastre activități de ajutorare a semenilor aflați în nevoi”, ne-a spus preotul Tiberiu Kiss de la Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu, slujitor la capela Centrului „Decebal”.

Colindătorii au vizitat mai multe spații de cazare și de activități din cadrul celor două instituții de ocrotire, i-au cunoscut pe copii și pe îngrijitori și au promis că vor veni cât mai des pentru a le aduce micuților bucuria întâlnirii cu prieteni dragi.

Recent, cei 50 de copii îngrijiți la cele trei centre ale Complexului de servicii „Prichindelul” din Sibiu au primit vizita Înaltprea­sfințitului Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului. Ierarhul le-a oferit daruri celor mici și i-a binecuvântat împreună cu personalul de îngrijire din instituție.


Galerie foto:

Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!