Transilvania
Comunicat de presă: Patriarhul României va inaugura Cantina „Sfântul Stelian” a Arhiepiscopiei Sibiului

Comunicat de presă: Patriarhul României va inaugura Cantina „Sfântul Stelian” a Arhiepiscopiei Sibiului

05 Septembrie 2018

Miercuri, 5 septembrie, de la ora 10.30, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, va sfinți și inaugura Cantina „Sfântul Stelian” a Arhiepiscopiei Sibiului situată la demisolul Școlii Gimnaziale nr. 15 din Sibiu (str. Bastionului, nr. 7), ins­tituție de învățământ care func­ționează într-o clădire aflată în proprietatea Arhiepiscopiei Sibiului.

Alături de Patriarhul României se va afla Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, iar la eveniment vor participa mai multe oficialități, amintind aici pe primarul Sibiului, doamna Astrid Fodor, precum și nume­roși oaspeți.

Cantina „Sfântul Stelian” a Arhiepiscopiei Sibiului va func­ționa din anul școlar 2018-2019 ca o cantină școlară cu caracter social, unde vor mânca elevii de la Școala Gimnazială nr. 14 și de la Colegiul Național „Octavian Goga”. De asemenea, cantina va veni în sprijinul activităților social-filantropice ale Arhiepiscopiei Sibiului, aici urmând a se pregăti hrana pe care Departamentul social al eparhiei o oferă gratuit la domiciliul mai multor beneficiari din cadrul Programului „Masa pe roți”. (Biroul de presă al Arhiepiscopiei Sibiului)


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!