Transilvania
Concert la Sibiu, în cadrul turneului național „Bach-Stradivarius”

Concert la Sibiu, în cadrul turneului național „Bach-Stradivarius”

Ștefan Mărculeț, 22 Noiembrie 2017

Publicul sibian a avut posibilitatea să participe la un concert din cadrul turneului național „Bach-Stradivarius”, organizat de Societatea Muzicală în mai multe orașe din țară. Concertul a fost susținut luni, 20 noiembrie, la Sala Thalia din Sibiu și i-a avut în prim-plan pe violonistul Răzvan Stoica, pianista Andreea Stoica și Kamerata Stradivarius Orchestra. Concertele pentru vioară, pian și orchestră ale compozitorului Johann Sebastian Bach au încântat publicul prezent mai ales că Răzvan Stoica a adus la Sibiu vioara Stradivarius „The Queen” - 1729 aflată acum în folosința tânărului artist român.

La începutul evenimentului violonistul Răzvan Stoia a mulțumit celor prezenți pentru interesul arătat față de acest concert din cadrul turneului național: „Suntem foarte bucu­roși să fim alături de dumneavoastră la Sibiu și sperăm că aceste concerte de Bach, pregătite pentru această seară, vă vor încânta”.

La final, publicul a avut posibilitatea să achiziționeze un CD cu muzică de Crăciun interpretată de artiștii veniți la Sibiu, iar banii obținuți din vânzarea acestor albume vor ajunge la mai mulți copii care au nevoie de instrumente muzicale și diferite accesorii necesare activității lor de pregătire muzicală, copii care provin din familii care nu au posibilități financiare.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!