Actualitate religioasă
Concurs de cunoştinţe religioase la Urziceni

Concurs de cunoştinţe religioase la Urziceni

Ioan Buşagă, 18 August 2010

Cu prilejul prăznuirii Maicii Domnului, a fost organizat la Urziceni un concurs de cunoştinţe religioase cu tema "Maica Domnului, ocrotitoarea noastră, a celor mici". Concursul aflat la prima ediţie a fost organizat de către Protoieria Urziceni în sala de festivităţi, cu binecuvântarea Preasfinţitului Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor. Au participat 40 de copii, care frecventează clubul de vacanţă al protoieriei, proiect susţinut de Fundaţia World Vision România, menit să-i ajute pe aceştia să înţeleagă importanţa pe care o are pentru noi toţi, dar în special pentru cei mici, prezenţa Maicii Domnului în viaţa noastră.

Concursul a fost format din două echipe, fiecare echipă având la dispoziţie o oră pentru a răspunde la zece întrebări cu tematică religioasă. Subiectele au fost formulate pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 13 ani.

Bucuria, liniştea şi interesul de care copiii au dat dovadă ne-au făcut să înţelegem că Maica Domnului i-a însoţit pe tot parcursul concursului, aceştia având rezultate deosebite. Toţi copiii au fost recompensaţi cu diplome de participare şi cu rechizite necesare începerii noului an şcolar. Nădăjduim ca acest concurs să devină o tradiţie în Protoieria Urziceni, iar Maica Domnului să ne ajute şi în următorii ani în realizarea acestui eveniment, ne-a declarat Victoriţa Berbec.


Galerie foto:
Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!