Concurs de proiecte în domeniul conectivităţii

14 Martie 2018

Studenţii Universităţii Politehnica din Bucureşti (UPB), Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti (UTCB), dar şi elevii din liceele din toată ţara pot participa în perioada 6 martie - 26 octombrie la cea de-a doua ediţie a con­cursului de proiecte inovatoare în domeniul conectivităţii şi al energiei TeChallenge.

Compe­tiţia încurajează elevii şi studenţii să îşi pună în valoare abilităţile tehnice şi creative, pentru a dezvolta proiecte orientate spre crearea a noi surse de energie sau eficientizare a celor existente în domenii multiple (oraşe inteligente, mobilitate şi gaze naturale).

Participanţii se pot înscrie pe site-ul proiectului - http://techallenge.pub.ro/ - până la data de 4 octombrie 2018, cu proiecte realizate individual sau în echipă, numărul componenţilor unei echipe nefiind limitat.

Proiectele vor fi evaluate de un juriu format din profesori ai UPB şi angajaţi ai companiei care sponsorizează acest eveniment educaţional (Honeywell Romania), iar criteriile de selecţie vor fi: gradul de inovare, fezabilitatea şi potenţialul de a fi transformate în proiecte reale, precum şi valoa­rea adaugată a acestora. Câşti-­ gătorii competiţiei vor fi premiaţi cu sume pornind de la 7.000 de lei pentru studenţi, respectiv 6.000 de lei pentru elevi.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!