Cupa Primăverii în Protopopiatul 3 Iaşi

În data de 15 mai 2018 a avut loc finala competiţiei de fotbal, Cupa Primăverii, eveniment organizat de Protopopiatul 3 Iaşi şi aflat la prima ediţie. După etapele premergătoare ce s-au desfăşurat în lunile martie şi aprilie, marţi a avut loc etapa finală a campionatului.

Echipele din localităţile Podu Iloaiei şi Mogoşeşti au concurat pentru premiul I, laurii victoriei fiind primiţi de către tinerii fotbalişti din Podu Iloaiei, care au câştigat meciul şi cupa cu scorul de 4-0.

Echipele finaliste au primit cupe, diplome şi premii constând în cărţi şi icoane din partea Protoieriei 3 Iaşi.

„Scopul organizării unui astfel de eveniment a fost descoperirea unui talent sportiv în rândul copiilor din parohiile rurale. De asemenea, am reuşit să punem în lumină importanţa sportului în dobândirea şi menţinerea sănătăţii trupeşti şi sufleteşti, după renumitul dicton latin «Mens sana in corpore sano» (Minte sănătoasă în corp sănătos).

Mulţumim, pe această cale, părintelui protopop Mihail Roşu, cel care a avut iniţiativa organizării competiţiei, Primăriei Miroslava, care ne-a pus la dispoziţie sala de sport a comunei, părintelui paroh din Parohia Miroslava II, Adeodatus Ungureanu, care ne-a fost gazdă primitoare, tuturor profesorilor însoţitori, domnului arbitru, doamnei asistente medicale şi preoţilor parohi coordonatori şi, nu în ultimul rând, copiilor.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!