Transilvania
Foto: Consiliul Judeţean Cluj

Cursuri pentru vârstnici, la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” din Cluj-Napoca

18 Ianuarie 2018

Biblioteca Județeană „Octavian Goga”, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a iniţiat o nouă serie de activități educative și creative, destinate membrilor Centrului de Zi pentru Vârstnici nr. 1 din Cluj-Napoca.

La solicitarea beneficiarilor, biblioteca a început anul acesta, în cadrul programului „Implică-te și dăruiește. Fii voluntar!”, o serie de cursuri de limba engleză, intitulată „SuperSeniori speaking english”, pe grupe de începători și avansați.

În prezent, la sediul Centrului de Zi pentru Vârstnici, situat pe strada „Șt. O. Iosif”, nr. 1-3, Biblioteca Județeană organizează, în fiecare zi de marți a săptămânii, cursuri de limba engleză, japoneză și chitară, acestea fiind susținute de două voluntare, absolvente ale Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Dana-Maria Curea, absolventă a Facultăţii de Facultăţii de Litere, specializare Studii Literare Româneşti, desfăşoară, începând cu ora 9.00, cursurile „SuperSeniori speaking english”, având o grupă la nivelul începători şi una la nivelul intermediar. Fiecare grupă are, la capacitatea ei maximă, 10 cursanţi.

Absolventă a Facultăţii de Litere, specializarea Engleză - Japoneză, Paula Corciu predă, timp de trei ore consecutiv, începând cu ora 10.00, cursul de limba engleză, chitară şi cursul de japoneză. Grupa de engleză numără şapte participanţi, iar cele de japoneză, respectiv chitară, maxim trei. Cursurile se desfășoară folosind materiale didactice pregătite de voluntarele bibliotecii, conform unui comunicat al Consiliului Județean Cluj.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!