Transilvania
Daruri pentru persoanele nevoiașe din Parohia Augustin, judeţul Brașov

Daruri pentru persoanele nevoiașe din Parohia Augustin, judeţul Brașov

14 Septembrie 2017

Aproximativ 80 de familii și 50 de copii din Parohia Augustin, Protopopiatul Rupea, județul Brașov, s-au bucurat de darurile oferite de Fundația „Bucuria Darului” din Brașov. Echipa fun­dației brașovene a revenit la Augustin, după ce a mai oferit aici daruri în primăvara acestui an, în timpul Postului Mare.

De asemenea, elevii de la Școala Gimnazială din localitate au primit, în luna mai a acestui an, pachețele cu dulciuri și alimente. Membrii Fundației „Bucuria Darului”, însoțiți de parohul Antonio Aroneasa, au poposit în biserica parohială cu hramul „Sfântul Nicolae”, unde a fost rostită o rugăciune de binecuvântare a darurilor ce au fost, apoi, împărțite credincioșilor care s-au putut deplasa până la biserică. În continuare, parohul Antonio Aroneasa împreună cu membrii fundației brașovene s-au deplasat la casele oamenilor nevoiași, majoritatea dintre ei bătrâni, pentru a le oferi şi acestora un sprijin.

„Aceasta este fapta cea bună, lucru pe care cu toții îl putem face, mai mult sau mai puțin, la nivel personal. Nu poți decât să te bucuri la rândul tău că Bunul Dumnezeu îți trimite înainte astfel de oameni care dăruiesc cu drag, fără a cere nimic în schimb. O fac pentru a împărți bucurie și pentru a se bucura ei înșiși de zâmbetul sincer, plin de spe­ranță, venit de cele mai multe ori din inimi zdrobite de o viață prea dură. Le mulțumim din suflet și nădăjduim ca această conlucrare între Fundația «Bucuria Darului» și Parohia Ortodoxă din Augustin să fie una de lungă durată”, a spus părintele Antonio Aroneasa.

„Dragostea de semeni ne îndeamnă să contribuim la o lume în care fiecare om simte căldura unui cămin. Atenția noastră se îndreaptă în primul rând către oamenii străzii, către familiile cu mulți copii, către bătrânii singuri și neputincioși și către orfanii care nu s-au integrat pe piața muncii. Se dorește ca acest gen de acțiuni să fie ceea ce oamenii s-au obișnuit să vadă doar de Crăciun și de Paști. Dorim să aducem această bucurie în casele cât mai multor oameni nevoiași, nu doar o dată sau de două ori pe an, ci cât mai des cu putință”, a declarat unul dintre membrii Fun­dației. (Ramona Aroneasa)


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!