Moldova
Deschidere de an şcolar la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”

Deschidere de an şcolar la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”

Prof. Maria Doncean, 05 Septembrie 2018

Luni, 3 septembrie 2018, Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” şi-a deschis porţile pentru cel de-al treisprezecelea an de activitate cu preşcolarii.

Entuziasmul şi emoţia i-au cuprins încă de la intrarea în grădiniţă pe copii, părinţi, bunici şi cadre didactice. Slujba de deschidere a noului an şcolar 2018-2019 a fost oficiată de Preasfinţitul Părinte Episcop-vicar Damaschin Dorneanul, alături de un sobor de preoţi. La festivitatea de deschidere, invitata specială a fost inspectorul pentru învăţământ preşcolar prof. Daniela Răileanu, care le-a urat celor prezenţi un an şcolar binecuvântat, presărat cu reuşite.

De-a lungul timpului, rezultatele şi performanţele obţinute de preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” au sporit încrederea părinţilor în învăţământul preşcolar particular sucevean. Latura creştin- ortodoxă, promovarea valorilor şi a tradiţiilor româneşti, dar şi a unei educaţii de calitate, bazată pe o pregătire permanentă, conferă acestei instituţii de învăţământ un loc bine definit în alegerea părinţilor. După oficirea slujbei, copilaşii din cele 8 grupe, alături de cadrele didactice, au păşit emoţionaţi în grupele frumos amenajate, nu înainte ca acestea să fie sfinţite de către soborul de preoţi. Dorim ca şi în acest an şcolar educaţia pe care o promovăm să fie „Lumină pentru suflet, educaţie pentru viaţă”.


Galerie foto:

Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!