Două centre sociale din Sighișoara au primit ajutor din partea credincioșilor

23 August 2018

Centrul social de urgență „Sfântul Irineu” și Centrul creștin social medical de zi „Sfântul Nectarie” din Sighișoara, care se află sub patronajul Arhiepiscopiei Alba Iuliei, au primit zilele trecute din partea credincioșilor peste 3.000 kg de legume, informează basilica.ro.

Acțiunea intitulată „Zilele voluntarului” a fost realizată cu sprijinul credincioșilor din Sighișoara și împrejurimi, care au pregătit proviziile pentru sezonul de iarnă destinate celor două centre sociale.

În cadrul acestor așezăminte este acordată asistență socială, medicală și religioasă, precum și hrană sau recuperare pentru persoane vârstnice, indiferent de apartenența confesională, informează Radio Reîntregirea. Centrul social de urgență „Sfântul Irineu” oferă adăpost şi servicii sociale oamenilor nevoiaşi care nu au unde să locuiască. Centrul are o capacitate de 120 de locuri.

Centrul creștin social medical de zi „Sfântul Nectarie” din Sighișoara facilitează incluziunea socială oferind la sediu sau la domiciliul celor asistaţi servicii sociale şi de asistenţă pentru aproximativ 106 persoane.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!