Banat
Două proiecte educaționale la Școala Gimnazială „Sfântul Antim Ivireanul” din Timișoara

Două proiecte educaționale la Școala Gimnazială „Sfântul Antim Ivireanul” din Timișoara

La început de an, Școala Gimnazială „Sfântul Antim Ivireanul” anunță lansarea a două proiecte educaționale:
 1. Atelier-concurs „Icoana, poartă spre rai”, ediția a IV-a, ce se va desfășura sâmbătă, 27 ianuarie, începând cu ora 10:00, la sediul școlii. Prin acest proiect, conducerea școlii își propune identificarea, stimularea şi valorificarea potenţialului creativ al elevilor din învăţământul primar și gimnazial, prin realizarea unor icoane pe sticlă, pe niveluri de dificultate. Atelierul-concurs este fără taxă, este un proiect avizat de Inspectoratul Școlar Județean Timiș și înscris pe calendarul activităților extracurriculare. Termenul de înscriere a elevilor este 19 ianuarie 2018.

2. Al doilea proiect edu­ca­țional este Simpozionul județean „Unitatea de credință și de neam”. Această manifestare îşi propune să ofere un cadru organizat de prezentare, promovare, diseminare a activităţilor fondate pe valorile neamului nostru, iniţiate de profesori din învăţământul preşcolar, primar şi gimnazial de la nivel județean. Simpozionul este fără taxă, fără participare, doar cu lucrări trimise, ce vor fi publicate pe scurt în revista școlii - „Bucuria cuvântului”. Termenul de depunere a lucrărilor este 2 februarie 2018. Pentru detalii suplimentare, organizatorii pot fi contactați pe adresa de email secreta­riat@scoalaortodoxa.ro.

Şcoala Gimnazială „Sfântul Antim Ivireanul” este prima şcoală ortodoxă din judeţul Timiş, cu predare în limba română, autorizată de Ministerul Educaţiei Naționale.

Programele de studiu sunt în conformitate cu programa oficială a Ministerului Educației Na­ționale. Instituţia de învăţământ funcționează din anul 2009, sub patronajul Arhiepiscopiei Timişoarei şi al Asociaţiei „Prologos”.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!