Moldova
Emoţii deosebite la revederea Promoţiei 2008, la Seminarul Teologic Dorohoi

Emoţii deosebite la revederea Promoţiei 2008, la Seminarul Teologic Dorohoi

Luni, 9 iulie 2018, la Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Ioan Iacob” din Dorohoi a avut loc revederea absolvenţilor Promoţiei 2008.

După 10 ani de la terminarea liceului, absolvenţii au avut ocazia să-şi reîntâlnească foştii colegi şi unii dintre profesorii care i-au format şi care le-au insuflat tainele învăţăturii. Iar revederea a fost, desigur, una plină de emoţie.

Evenimentul a debutat cu oficierea Sfintei Liturghii în Paraclisul Seminarului de către un sobor de preoţi şi diaconi, avându-l în frunte pe părintele Petru-Georgel Chichioacă, dirigintele acestei promoţii. Părintele Constantin Muha, directorul instituţiei, a adresat câteva cuvinte de mulţumire celor prezenţi, exprimându-şi bucuria revederii cu foştii elevi ai Seminarului.

Revederea a continuat cu un Curs festiv şi strigarea catalogului în Sala de Festivităţi. Absolvenţii şi-au prezentat realizările şi împlinirile din cei 10 ani de la terminarea liceului, precum şi planurile pentru viitor, apoi au mulţumit profesorilor care i-au format pentru a fi buni creştini şi slujitori ai altarelor. Profesorii prezenţi şi-au amintit cu drag de cei care le-au fost elevi şi care acum au revenit cu emoţie în şcoala care i-a pregătit pentru viaţă. S-au depănat numeroase amintiri, peripeţii şi întâmplări din anii de Seminar şi s-au făcut planuri pentru revederile următoare.

Un moment plin de emoţie a fost şi slujba de Pomenire săvârşită la mormântul colegului Alexandru Mihai, care a păşit spre cele veşnice la doar un an după absolvirea Seminarului.


Galerie foto:

Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!