Eveniment cultural la Beclean

24 Mai 2015

Asociaţia Tinerilor Creştini Ortodocşi şi Centrul misionar, social şi cultural „Sfântul Apostol Andrei“ din Beclean invită locuitorii oraşului, azi, 25 mai, să participe la microconcertul de muzică clasică şi la dezbaterea pe tema „Lumină şi cunoaştere“. Evenimentul, aflat la a III-a ediţie, va avea loc de la ora 18:00 la Centrul „Sfântul Apostol Andrei“ din Beclean şi face parte din proiectul „Muzică şi Lumină“, organizat în parteneriat cu Asociaţia Părinţi pentru Ora de Religie (APOR), filiala Bistriţa-Năsăud.

Au fost invitaţi pentru a purta un dialog pe tema „Lumină şi cunoaştere“ ieromonahul Benedict Vesa, secretarul eparhial al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului, şi profesoara Vlad Ardelean Ana-Maria. Discursurile celor doi invitaţi vor fi intercalate de scurte momente muzicale susţinute de artiştii Florin Vlad şi Cristian Lepădatu.

„Scopul acestor întâlniri este de a facilita un mediu propice dezbaterilor, de a-i încuraja pe tineri să-şi dedice timpul liber activităţilor culturale, de a-i iniţia în universul muzicii clasice, dar şi de a-i ghida în procesul de fundamentare a unor repere morale“, a declarat inspectorul eparhial pentru tineret din judeţul Bistriţa-Năsăud, părintele Tudor Mudure. (Andreea Pâgleşan)

 


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!