Moldova
Expoziţie de toamnă la Grădiniţa „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava“

Expoziţie de toamnă la Grădiniţa „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava“

Prof. Maria Doncean, 17 Noiembrie 2016

Preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava“ au organizat, în perioada 14-18 noiembrie 2016, un concurs intitulat „Frumuseţile toamnei“. Fiecare copil a avut de decorat câte un dovleac împreună cu părinţii săi talentaţi, devotaţi şi implicaţi în actul didactic săvârşit în grădiniţa bucovineană. 

Totodată, a fost organizată şi o expoziţie cu lucrări de toamnă realizate de către copii în această perioadă. Lucrările inedite realizate în cadrul concursului de decorare a dovlecilor au dovedit deosebita implicare atât a copiilor, cât şi a părinţilor, fiecare având un aport considerabil. Decorarea dovlecilor şi personalizarea acestora în diferite moduri au dovedit din nou talentul şi imaginaţia lor.

La finalul expoziţiei, toţi copiii au primit câte o diplomă ca recompensă pentru efortul depus. Grădiniţa „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava“ nu promovează sărbătoarea de Hallowen, dar păstrează un deosebit respect pentru roadele pământului, pentru munca depusă în desăvârşirea artei frumosului, în fiecare toamnă organizând evenimente ce marchează acest frumos şi bogat anotimp. 


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!