Cultură
Festivalul „Anonimul”, în pregătire

Festivalul „Anonimul”, în pregătire

Dan Cârlea, 01 August 2017

Festivalul Internaţional de Film Independent „Anonimul” se va desfășura în perioada 7-13 august, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, iar filmele „Perfect sănătos”, în regia Ancăi Damian, şi „Aniversarea”, de Dan Chişu, se vor număra printre lungmetrajele ce vor fi prezentate în avanpremieră. Alte producţii ce vor fi văzute pentru prima dată pe ecranele româneşti sunt: „Capace”, de Sorin Marin şi Tudor Seichea Marin, şi „Mariţa”, de Cristi Iftime.

„Perfect sănătos” este povestea unui tânăr care încearcă să reconstituie ultimele momente din viaţa tatălui său şi care astfel tulbură liniştea unui oraş de provincie.
„Aniversarea” este ultimul film în care a jucat actorul Mircea Albulescu. În distribuție apar Răzvan Vasilescu, Emilia Dobrin, Lucian Ifrim, Dana Voicu, Emanuel Pârvu, Coca Bloos, Andra Chişu, Ingrid Berescu.

În filmul „Capace” îi regăsim pe actorii Vlad Ivanov, Adrian Titieni şi Diana Cavaliotti. Pelicula are ca erou un bărbat care îşi conduce afacerile cu autoritate şi fără scrupule. Stilul său este însă pus la încercare atunci când, atacat fiind de concurență în domeniul bursier, el are un recurs la propria copilărie, amintindu-și de un joc. Va supraviețui concurenței?


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!