Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Festivalul mieilor la București

Festivalul mieilor la București

Un articol de: Cristina Zamfirescu - 14 Aprilie 2018

Miei perpeliţi la proţap, batali de primăvară pregătiţi la proţap, la grătar, la ceaun, aromaţi cu condimente şi unşi cu diferite licori vor fi pregătiţi în Parcul Naţional în cadrul Festivalului Mieilor care se desfăşoară în perioada 13-15 aprilie.

Potrivit organizatorilor, ciobanii vor aduce cu ei de la stână pastramă de oaie, dar şi brânză pentru un bulz imens ce se va rumeni la grătar, precum şi cârnaţi ciobăneşti de oaie cu care se vor găti tocăniţe şi tochituri.