Cultură
Festivalul Orchestrelor „RadiRo”

Festivalul Orchestrelor „RadiRo”

Anca Tuică, 09 Octombrie 2018

„RadiRo”, unicul festival dedicat orchestrelor radio din Europa și din lume, este un eveniment produs și organizat de Radio România. Cea de-a IV-a ediție a festivalului se va desfășura între 18 și 25 noiembrie și va cuprinde două secțiuni: concerte simfonice derulate la Sala Radio și, în premieră la această ediție, concerte de jazz prezentate la Sala Auditorium a Muzeului Național de Artă al României.

Orchestrele europene care vor susține concerte aparțin unora dintre cele mai importante posturi publice de radio: BBC Philharmonic Orchestra (Marea Britanie), Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii MDR din Leipzig (Germania), Orchestra Simfonică a Radioteleviziunii Irlandeze (RTÉ National Symphony Orchestra), Orchestra Radiodifuziunii Elveției Italiene (Orchestra de la Svizzera Italiana) din Lugano și Orchestra Națională Radio România. Big Bandurile radio-difuziunilor publice din Danemarca, Croația și România vor cânta jazz. Vedeta acestei serii de concerte va fi Aura Urziceanu.

Din 26 septembrie, au fost puse în vânzare abonamentele pentru „RadiRo” 2018 și din data de 3 octombrie vor fi disponibile pentru vânzare biletele individuale. Abonamentele sunt valabile doar la concertele simfonice (de la Sala Radio). Pentru concertele de jazz (Sala Auditorium ) vor fi disponibile doar bilete (categorie de preț unică). Biletele și abonamentele vor fi disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!