Moldova
Festivalul toamnei la Şcoala Primară „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”

Festivalul toamnei la Şcoala Primară „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”

Prof. M. Doncean, 12 Noiembrie 2018

Şcoala Primară şi Grădiniţa „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” au sărbătorit şi în acest an Festivalul toamnei, care a inclus activităţi din cadrul proiectului educaţional „Eco-grădiniţa”, aferent anului şcolar 2018-2019.

Activitatea a debutat cu o expoziţie de bostani decoraţi sub forma personajelor din lumea minunată a poveştilor şi din lumea necuvântătoarelor. Nici un exponat nu a insinuat, prin decor, personaje negative sau care să incite la violenţă. Expoziţia reprezintă o încununare a bogăţiilor autumnale, iar ca noutate, în acest an a avut loc şi o paradă de costume pentru copii, confecţionate din materiale reciclabile.

Pentru creativitatea şi implicarea de care au dat dovadă atât copiii, cât şi părinţii, la finalul festivităţii au fost răsplătiţi cu diplome personalizate. Expoziţia a purtat numele de „Frumuseţile toamnei” şi va putea fi admirată pe tot parcursul săptămânii viitoare. Prin astfel de activităţi, Şcoala şi Grădiniţa „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” promovează frumosul, originalul şi tradiţiile româneşti, punând în centru puritatea copiilor, inocenţa şi credinţa ortodoxă.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!