Festivitatea de premiere a elevilor seminarişti din Râmnicu Vâlcea

Joi, 14 iunie, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea. Manifestările au debutat în Catedrala Arhiepiscopală, unde părinții profesori au săvârșit slujba de Te Deum, ca mulțumire adusă lui Dumnezeu pentru toate binefacerile revărsate asupra dascălilor și elevilor seminariști în anul școlar 2017-2018.

În Sala „Iosif Episcopul” s-a desfășurat festivitatea de premiere în care au fost evidenţiaţi seminariştii care de-a lungul anului şcolar au obţinut rezultate bune şi foarte bune la învăţătură, în formarea lor de viitori slujitori ai altarelor.

Părintele director Ștefan Zară a remarcat în fața corpului profesoral și a părinților importanța ținutei duhovnicești a elevilor seminariști, dar și rolul misionar al acestora în cadrul manifestărilor duhovnicești, culturale și social-filantropice desfășurate: „Mulțumesc tuturor cadrelor didactice și elevilor pentru osteneala pe care au depus-o în cursul anului școlar care tocmai se încheie. Au fost participări în cursul acestui an școlar la o serie de concursuri școlare și activități extracurriculare care au făcut ca seminarul râmnicean să fie tot mai cunoscut și apreciat”.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!