Actualitate religioasă
Fii pelerin la sfinţirea CATEDRALEI NAŢIONALE!

Fii pelerin la sfinţirea CATEDRALEI NAŢIONALE!

17 Mai 2018

ZIARUL LUMINA organizează, împreună cu SECTORUL PELERINAJE al Patriarhiei Române, concursul „PELERINII LUMINII - 100 pentru CATEDRALA NAŢIONALĂ”.

Cititorii sunt invitaţi să răspundă la 10 întrebări despre Marea Unire din anul 1918 şi despre unitatea de credinţă şi de neam a poporului român. Întrebările vor fi publicate în ZIARUL LUMINA, de două ori pe lună, în perioada mai-septembrie 2018 şi vor fi însoţite de taloane de participare.

Taloanele de concurs vor fi trimise pe adresa cotidianului Patriarhiei Române până la o dată-limită, precizată la fiecare etapă.

Răspunsurile corecte se vor cumula, astfel încât în prima parte a lunii octombrie 2018 vom putea anunţa lista celor 100 de câştigători ai concursului, conform punctelor obţinute de către fiecare participant.

Premiile acordate celor 100 de pelerini: un pelerinaj la Bucureşti în perioada 24-26 noiembrie 2018, cu participare la cel mai mare eveniment naţional-bisericesc al acestui an, sfinţirea CATEDRALEI NAŢIONALE (Catedrala Mântuirii Neamului).

Următoarea întrebare va fi publicată în ZIARUL LUMINA de joi, 31 mai 2018.

Vă aşteptăm la concurs!

Întrebarea nr. 1 :  

Cine este Episcopul ortodox de Caransebeș care a participat la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia (1 Decembrie 1918) și care a făcut parte din delegația ce a prezentat, la București, Regelui Ferdinand I Actul Unirii?


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!