Actualitate religioasă
Pelerinaj cu Icoana Maicii Domnului de la Adam în județul Galați

Pelerinaj cu Icoana Maicii Domnului de la Adam în județul Galați

Pr. Rareș Bucur, 01 August 2018

În Eparhia Dunării de Jos a devenit deja o tradiţie ca în toată perioada Postului Adormirii Maicii Domnului, cu binecuvântarea IPS Părinte Arhiepiscop Casian, să se organizeze o procesiune cu Icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni de la Mănăstirea Adam, în parohii din protopopiatele judeţului Galaţi.

Și în acest an, în perioada 1-14 august, 120 de parohii din cele cinci protopopiate ale județului Galați se pregătesc ca în timpul Postului Adormirii Maicii Domnului să primească cu dragoste, cu evlavie și cu credință acest odor de mare preț aflat în patrimoniul sacru al Eparhiei Dunării de Jos.

În Protopopiatul Târgu Bujor, icoana va fi prezentă în perioada 1-3 august după cum urmează: miercuri, 1 august, icoana de la Mănăstirea Adam va fi dusă la parohiile: Fundeanu, Drăguşeni, Smulţi I, Smulţi II, Corni, Măcişeni, Vârlezi, Crăieşti, Bursucani, Ciureştii Noi, Bălăşeşti, Bălăbăneşti, Lungeşti, Rădeşti și Berești-Târg (de la ora 20:00 cu slujbă de priveghere). Joi, 2 august, icoana va fi la parohiile Ba­lin­tești, Băneasa, Roșcani, Oancea, Cristești, Rugineni - Ca­vadinești, Rogojeni, Suce­veni I - Suceveni II, Moscu, Umbră­rești, Viile, Băleni și Târgu Bujor (de la ora 20:00 cu slujbă de priveghere şi Sfânta Liturghie). ­Vineri, 3 august, icoana va fi la parohiile Fârțănești, Chiraftei I, Chiraftei II, Măstăcani, Vlășcuța, Brănești, Vlădești, Foltești, Stoicani, ­Tămăoani, Frumușița și ­Ijdileni.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!