Moldova
„Pentru sănătatea bunicilor noştri!”, la Policlinica „Providenţa”

„Pentru sănătatea bunicilor noştri!”, la Policlinica „Providenţa”

06 Septembrie 2018

Adresată persoanelor în vârstă cu pensia până în limita de 1.000 de lei, campania va include un set de analize de laborator şi o consultaţie la medicul specialist nefrolog, toate gratuite.

În perioada 10-20 septembrie 2018, Policlinica „Providenţa” organizează campania „Pentru sănătatea bunicilor noştri!”, având scopul de a preveni şi trata infecţiile urinare, în pragul sosirii sezonului rece. Adresată persoanelor în vârstă cu pensia până în 1.000 de lei, campania va include un set de analize de laborator şi o consultaţie la medicul specialist nefrolog, toate gratuite.

Setul de analize conţine:
- sumar de urină;
- urocultură;
- creatinină.

În urma efectuării analizelor, în baza rezultatelor, dr. Cristina Dana Slav, medic specialist Nefrologie în cadrul Policlinicii „Providenţa”, va stabili conduita terapeutică necesară pentru a ameliora starea de sănătate a persoanelor vizate.

Pentru a beneficia de campanie, vă rugăm să vă programaţi la unul dintre numerele de telefon 0232.215.940/ 0729. 292.897 sau prin mail la adresa programari.policlinica@ providentamedical.ro şi să prezentaţi cuponul de pensie la recepţia Policlinicii „Providenţa” (până în 1.000 de lei).


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!