Transilvania
Premierea elevilor clujeni la Concursul „Hristos ajutorul meu”

Premierea elevilor clujeni la Concursul „Hristos ajutorul meu”

19 Mai 2017

La Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca, a avut loc miercuri, 17 mai, festivitatea de premiere a elevilor care au participat la Concursul „Hristos ajutorul meu”, organizat în cadrul parteneriatului pe care parohia îl are cu Liceul „Eugen Pora”. Au participat la concurs peste 600 de copii iar 168 au fost premiaţi.

La festivitatea de premiere au participat Înaltpreasfințitul Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, pr. Liviu Vidican-Manci, directorul Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca şi inspector pe probleme de catehizare parohială din cadrul eparhiei, alături de parohul Dan Hognogi, protopopul de Cluj I. De asemenea, din cadrul Liceului „Eugen Pora” au fost prezente directoarea Maria Dorina Borza şi cadre didactice.

IPS Mitropolit Andrei i-a felicitat pe elevi şi i-a încurajat ca prin ceea ce fac să aducă pace în lume: „E atât de frumoasă lumea aceasta pe care Dumnezeu ne-a pus-o la dispoziție și din nefericire sunt și foarte mulți oameni răi. Și, atunci, cine să stingă această atmosferă rea care se creează? Noi sperăm că dumneavoastră o veți schimba!”.

Cei 168 de elevi care au fost premiaţi au desfășurat mai multe activități catehetice și educative în cadrul concursului, iar premiile au fost oferite de IPS Mitropolit Andrei, de directoarea școlii și de parohul Dan Hognogi. Prin concursul „Hristos ajutorul meu” sunt aduse în atenţia copiilor valorile creştine.

„Dăm slavă lui Dumnezeu că și această ediție a concursului a fost un succes, copiii și-au însușit multe cunoștințe religioase. La nivelul școlii au participat peste 600 de copii iar cei 168 pe care i-am premiat au fost chiar cei mai buni. I-am premiat pe ei dar cred că fiecare copil care primește raza Luminii lui Hristos merită un premiu prin faptul că se bucură de această educație care îi va prinde bine în viață”, a subliniat parohul Dan Hognogi.


Galerie foto:

Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!