Banat
Preotul Ciprian-Cristian Câmpean a trecut la Domnul

Preotul Ciprian-Cristian Câmpean a trecut la Domnul

Răzvan Fibișan, 23 Ianuarie 2017

Preotul Ciprian-Cristian Câmpean s-a născut pe 16 ianuarie 1980, în localitatea Giarmata-Vii, comuna Ghiroda, județul Timiș. Școala Generală cu clasele I-VI le-a parcurs în Giarmata-Vii, iar clasele VII-VIII, la Școala Generală Nr. 22 Timișoara. Între anii 1994 și 1999, urmează cursurile Seminarului Teologic „Ioan Popasu” din Caransebeș, după care este admis la Facultatea de Litere, Filosofie și Istorie, urmând, între 1999 şi 2003, cursurile Secției Teologie Pastorală.

Începând cu anul 1999, activează ca profesor de religie la următoarele școli din Timișoara: Grupul Școlar Construcții și Montaj, Grupul Școlar CFR, Colegiul „Emanuil Ungureanu”, Liceul „I.C. Brătianu” și Liceul Silvic, dar și la Școala Generală Giulvăz.

Cu binecuvântarea lui Dumnezeu, în 6 ianuarie 2006 este hirotonit preot, iar în aprilie 2006 este numit slujitor la Parohia „Sfântul Arhidiacon Ștefan” (Calea Martirilor-Timișoara), urmând ca din octombrie 2011 să obțină examenul de preot titular la Parohia „Adormirea Maicii Domnului”, Timișoara-Calea Aradului, până când Dumnezeu l-a chemat să slujească în ceruri.
Slujba Înmormântării a avut loc joi, 19 ianuarie, în biserica Parohiei Giarmata Vii, fiind oficiată de un numeros sobor de preoți. Dumnezeu să-l odihnească cu sfinții Săi! 


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!