Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Produse tradiţionale din Sălaj, atestate

Produse tradiţionale din Sălaj, atestate

Un articol de: Cristina Zamfirescu - 08 Martie 2019

Pălinca de prune, produsele de carne afumate şi brânzeturile se află pe lista celor 16 produse tradiţionale atestate până în prezent în judeţul Sălaj.

Potrivit datelor Direcţiei Agricole Sălaj, 10 din cele 16 produse tradiţionale atestate aparţin unei firme din Şimleu Silvaniei şi sunt diferite produse de carne conservate prin afumare, precum pecie, clisă, cârnaţi de casă, costiţă sau şuncă. Pe listă se mai află pălinca de prune şi cea de fructe, ale unui producător din Zalău, respectiv brânză de burduf, telemea, caşcaval şi caş de capră, toate produse de o firmă din Moiad.