Rezidențiat în șase centre universitare

Otilia Bălinișteanu, 12 Octombrie 2018

În șase centre universitare din țară (Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara) va avea loc, duminică, 18 noiembrie, concursul de rezidenţiat în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie. Potrivit datelor transmise de Ministerul Sănătății (MS), cifra de școlarizare a crescut de la 4.000 de locuri anul trecut la 5.415 anul acesta.

Înscrierea candidaților la concurs va avea loc în a doua decadă a lunii octombrie, după ce MS va afișa pe site-ul oficial www.rezidenţiat.ro metodologia și condițiile de participare la concursul de rezidențiat.

Potrivit MS, în situaţia în care în sesiunea anterioară nu există candidaţi cu punctaj de promovare sau după redistribuire au mai rămas locuri/posturi neocupate, se poate organiza, în primul semestru al anului următor, o sesiune extraordinară a concursului de rezidenţiat.

Solicitările celor interesaţi să participe la redistribuirea eventualelor locuri/posturi rămase neocupate în urma concursului de rezidenţiat din 18 noiembrie se depun direct la sediul Ministerului Sănătăţii - sediul CRUSP str. Bodeşti nr. 1, sector 2, Bucureşti sau se trans­mit prin poştă cu confirmare de primire la aceeaşi adresă.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!