Seară culturală la Humosu

18 Martie 2017

În Parohia „Adormirea Maicii Domnului“ - Humosu, Sireţel, Protopopiatul Paşcani, a fost organizat duminică, 12 martie 2017, un spectacol aflat la a II-a ediţie, desfăşurat de tinerii din Asociaţia Tineretul Ortodox Român (ATOR)- filiala Humosu.

Ziua a început de dimineaţă cu Sfânta Liturghie, la care tinerii au cântat cu sfială şi entuziasm. După-amiază a început spectacolul numit „Seară culturală“, care, în acest an, a avut drept scop cinstirea mamelor creştine. În cadrul acestui spectacol, tinerii au jucat teatru, au cântat şi au spus poezii, toate în cinstea mamei. Cântecele interpretate de Simona Croitoru şi  Bogdan Nichiteanu, doi tineri atoreni, au reuşit să stârnească zâmbete, emoţii şi aplauze. De asemenea, nici poeziile nu au fost mai prejos. Ele au fost atent alese de către tineri pentru a pune cât mai mult în valoare mama şi a-i mulţumi pentru tot ceea ce face în fiecare zi. Scenetele au fost realizate folosind elemente din viaţa reală, iar unele din ele au stârnit lacrimi de fericire.

La sfârşitul spectacolului, părintele paroh Ionuţ Ailincăi a fost declarat de către tinerii asociaţiei pe care o conduce ca fiind cel mai bun preot, duhovnic şi prieten - un moment emoţionant atât pentru el, cât şi pentru noi.

„Părintele Ionuţ este o persoană prea modestă pentru a-şi recunoaşte meritele, dar acestea sunt prea vizibile pentru a fi negate. De când a venit în parohia noastră, de 11 ani lucrează pentru a atrage tinerii pe drumul cel bun, iar acum a venit momentul să primească ceva în schimb: dragostea şi respectul nostru pentru tot ceea ce face pentru noi şi pentru parohie“, ne-a declarat Alexandra Manolea, membră ATOR Humosu.

„Chiar a fost frumos şi cred că trebuie să organizăm mai des astfel de evenimente“, a adăugat şi Costică, un alt membru ATOR.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!