Banat
Sfințirea noii Secții de Pneumologie din Arad

Sfințirea noii Secții de Pneumologie din Arad

05 Ianuarie 2018

Noul sediu al Secției de Pneumologie (TBC) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a primit recent binecuvântarea lui Dumnezeu. Slujba de sfin­țire a fost oficiată de Înaltprea­sfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, înconjurat de un sobor de preoți din cadrul Sectorului social-filantropic și misionar al eparhiei. Spitalul a fost ridicat din fondurile Consiliului Județean Arad începând cu anul 2014.

După slujba de sfințire, Înalt­preasfinția Sa a adresat un cuvânt de felicitare tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui nou edificiu spitalicesc. „Dorim tuturor celor lucrează aici, dar și celor bolnavi multă sănătate, ca odată cu această inaugurare și cu Noul An să aveți cu toții răsplătire cerească și mulțumirea celor împlinite și aceasta spre slava lui Dumnezeu”, a spus IPS Părinte Timotei.

În continuare, Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean, prezent la eveniment, a adus mulțumire Înaltpreasfințitului Părinte Timotei pentru colaborarea și înțelegerea manifestată de Arhiepiscopia Aradului prin persoana Înaltpreasfinției Sale față de Consiliul Județean și institu­țiile spitalicești din subordine și pentru sprijinul financiar de 20.000 euro acordat renovării Compartimentului de Boli Infec­țioase din cadrul Spitalului Ju­dețean.

La evenimentul de inaugurare au fost prezenți repre­zentanții mai multor instituții arădene: Consiliul Județean Arad, Primăria Arad, conducerea Spitalului Județean, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, Direcția de Sănătate Publică, Casa de Asigurări de Sănătate și reprezen­tanți ai presei. (Sectorul social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Aradului)


Galerie foto:

Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!