Transilvania
Tabără de iarnă pentru adolescenți în vacanța inter - semestrială la Mărișel, Cluj

Tabără de iarnă pentru adolescenți în vacanța inter - semestrială la Mărișel, Cluj

Oana Rusu, 07 Ianuarie 2017

Asociaţia Tinerilor Creştin Ortodocşi (ATCOR) Cluj și Asociația Studenților Creștin Ortodocși (ASCOR) Cluj organizează în perioada 6-10 februarie 2017, de luni dimineața până vineri seara, în vacanța inter - semestrială, tabără de iarnă la Mărișel , județul Cluj, la cabanele unde au loc de obicei și taberele din perioda de vară, pentru 50 de adolescenţi cu vârste între 13 şi 18 ani. Programul taberei include ateliere (brățări și cru­ciulițe din ață, modelaj fimo, teatru, chitară, culinar, litografii, drumeție, etc), cântece la chitară, rugăciunea de dimineaţă şi seară, jocuri de iarnă, sport, discuţii tematice, discuţii pe grupuri de vârstă. Nu va lipsi din programul taberei și programul de săniuş, în funcție de condițiile meteo, conform celor precizate de Radu Copil, președinte al Asociaţiei Tinerilor Creştin Ortodocşi Cluj.

„Taberele noastre sunt active, pe întreaga durată a taberei au loc următoarele activităţi: discuţii tematice cu preotul taberei, discuţii interactive pe grupuri de vârstă, moderate de tinerii voluntari, numeroase ateliere practice, jocuri de exterior şi interior, sport, cântece la chitară, concursuri, «Marele joc» - o competiţie antrenantă pe echipe -, drumeţii, conform coordonatorului taberei.
Anul 2017 este cel de-al 13-lea an consecutiv de tabere organizate de asociațiile de tineri din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului. Până în prezent au fost organizate peste 40 de tabere de vară şi de iarnă, de către Asociaţia Tinerilor Creştin Ortodocşi (ATCOR) Cluj și Asociația Studenților Creștin Ortodocși (ASCOR) Cluj.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!