Diaspora
Târg de carte ortodoxă la Paris

Târg de carte ortodoxă la Paris

Anul acesta, în perioada 13-14 aprilie, a avut loc cea de-a treia ediție a Târgului de Carte ortodoxă de la Paris. Evenimentul se va desfăşura, ca și în cazul primelor două ediții din 2012 și respectiv 2014, la sediul Companiei de asigurări „Mutuelle Saint- Christophe". În programul acestei ediții, cu tema generală „Universalitatea Ortodoxiei", s-au înscris conferințe ale unor bine-cunoscuți teologi ortodocși de limbă franceză.

Vineri, 13 aprilie, Jean-François Colosimo a vorbit despre regândirea religiosului, sâmbătă, 14 aprilie, urmând alte trei con­ferințe: „Mărturia și provocările Ortodoxiei în Franța de astăzi", susținută de părintele Marc-Antoine Costa de Beauregard, „Provocările francofoniei în viața liturgică, pastorală și în cea a cărții", oferită de Jean-Claude Larchet, precum și „Frăția «Sfântul Fotie» și nașterea ortodoxiei francofone", susținută de Michel Stavrou.

Pe lângă dedicațiile care se vor da la standurile de carte, în aceeași zi va avea loc și un concert de muzică religioasă, anunță agenția de știri www.orthodoxie.com .


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!