Ultimele zile de înscrieri la concursul OrthPhoto

24 August 2018

27 august 2018 este data-limită până la care cei pasionați de fotografie se pot înscrie la concursul „Culorile Ortodoxiei”, informează basilica.ro.

Concursul este organizat de Biserica Ciprului, în colaborare cu OrthPhoto.net, Cyprus Photographic Society și Sectorul de publicistică al Bisericii Ortodoxe a Poloniei.

Înscrierea în competiție este gratuită, iar fiecare participant poate trimite la adresa: competition@orthphoto.net până la 6 fotografii care să surprindă arhitectură bisericească, frescă, cruci, peisaje sau pelerini din Cipru.

Premiile sunt: 100 de euro pentru locul al III-lea, 200 de euro pentru locul al II-lea, 300 de euro pentru locul I și marele premiu în valoare de 600 de euro.

Juriului are recunoaștere internațională și este format din Constantinos Charalambous, Aleksander Wasyluk, Christodoulos Hadjichristodoulou, Kyriacos Arkatites și Jarosław Charkiewicz.
Pentru mai multe informații privind detaliile organizatorice accesați site-ul oficial al concursului: http://cyprus.orthphoto.net.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!