Moldova
„Un zâmbet, o bucurie de la copii pentru copii“

„Un zâmbet, o bucurie de la copii pentru copii“

Pr. Vasile Grierosu, 19 Iunie 2017

Începutul lunii iunie, dedicat mai ales copiilor, a fost marcat de elevii înscrişi la Clubul Impact ai Colegiului Tehnic „Mihail Sturdza" din Iaşi cu o frumoasă activitate de voluntariat desfăşurată în colaborare cu Departamentul Pro Vita Iaşi la Centrul de zi „Sfântul Nicolae" din Lunca Cetăţuii.

Elevii au fost susţinuţi în demersul lor de profesoarele de la liceu responsabile de activităţile de voluntariat, dar şi de Departamentul ProVita al Protopopiatului 3 Iaşi, reprezentat de părintele Răzvan Grierosu.
S-au împărţit copiilor hăinuţe, dulciuri şi cărţi, iar tinerii liceeni au creat o atmosferă plină de veselie prin jocuri cu baloane ce au fost modelate sub diferite forme de animăluţe sau flori şi apoi oferite copiilor.
Cu prilejul acestei acţiuni s-a încheiat şi un parteneriat între Colegiul Sturdza şi Centrul de zi „Sf. Nicolae", urmând ca pe viitor să aibă loc şi alte activităţi caritabile, iar astfel elevii să dobândească dragostea de a dărui şi celorlalţi, poate mai puţin privilegiaţi, din puţinul pe care îl au, dar şi un zâmbet.
Colaborarea liceului cu Departamentul ProVita este mai veche, în ultimii ani realizându-se şi alte activităţi de voluntariat într-un proiect de amploare al Clubului Impact, denumit „Un zâmbet, o bucurie de la copii pentru copii".


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!