„Uniți pentru viitor”, concert coral caritabil

21 Aprilie 2018

Cu binecuvântarea Înaltprea­sfințitului Părinte Arhiepiscop dr. Timotei Seviciu și sub înaltul patronaj al Arhiepiscopiei Aradului, Asociația Culturală „Cantarad” Arad împreună cu Colegiul Național „Preparandia - Dimitrie Țichindeal” Arad, organizează luni, 23 aprilie 2018, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad, începând cu ora 19:00, un eveniment coral caritabil având ca scop strângerea de fonduri pentru susținerea și continuarea proiectului Asociației „Cetatea voluntarilor” de reabilitare și renovare a Secției de Boli Infec­țioase Copii din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Arad.
Sub mottoul „Uniți pentru viitor”, cei prezenți vor asculta următoarele formații corale:
- Corul Cantarad al Asocia­ției Culturale „Cantarad” Arad - dirijor prof. Magdalena Lödi;
- Corul Liceului „Gheorghe Lazăr” Pecica - dirijor prof. Alex Zaharia;
- Corul Allegria al Colegiului Național „Preparandia - Dimitrie Țichindeal” Arad - dirijor prof. Magdalena Lödi;
- Grupul bărbătesc „Dominus” al Asociației Culturale „Cantarad” Arad - dirijor prof. Ovidiu Căpitan;
- Corul „Deo Soli Gloria” al Liceului Baptist „Alexa Popovici” Arad - dirijor prof. Vladimir Cusursuz;
- Corul mixt „Nașterea Domnului” al Parohiei Ortodoxe Române Arad Micălaca-Veche II - dirijor prof. Laura Roșu;
- Corul Seminarului Teologic Ortodox Arad - dirijor prof. Adrian Bughi;
- Corul mixt „Sfântul Maxim Mărturisitorul” al Facultății de Teologie Ortodoxă „Pr. Ilarion V. Felea” Arad - dirijor conf. univ. dr. Mircea Buta.
De asemenea, acest concert coral va fi intercalat de anumite momente artistice ce vor cuprinde dansuri sportive și soliști vocali: Anastasia Solomie de la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” Arad, Mara Ștefan, Melisa Mocan, Călin Hopșitar și Dacina Neciu.
Intrarea la concert se va face pe bază de bilet ce va costa 10 lei, fiind disponibil la casieria teatrului. Tot la intrare va fi disponibilă și o urnă unde toți cei care doresc pot dona pentru a susține acest proiect. Toate veniturile obținute atât din vânzarea biletelor, cât și din donațiile făcute vor fi redirecționate spre Asociația „Cetatea voluntarilor” pentru susținerea proiectului. În urma reabilitării și renovării Secției de Boli Infecțioase Copii din cadrul Spitalului Clinic Județean Arad, municipiul reședință de județ va avea cea mai modernă unitate de tratare și vindecare a celor mici, generație ce reprezintă viitorul nostru și al acestei țări. (Ovidiu Căpitan)


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!