Visul lui „Clau-gol“

30 Mai 2007

Atacantul Claudiu Niculescu a admis că acest sezon a fost cel mai bun din cariera sa de fotbalist, dar mai are un vis şi anume să spargă gheaţa şi să marcheze un gol pentru naţionala României în dubla cu Slovenia.

„Pentru mine a fost cel mai bun an din carieră. Am luat titlul de campioni, am intrat în primăvara europeană, am bătut în Ghencea, am bătut la Rapid, am ieşit golgheterul campionatului şi a venit şi această convocare. Dar nu

m-aş simţi aşa de bine dacă nu reuşesc să marchez şi eu un gol pentru echipa naţională. Îmi doresc foarte mult acest lucru, să dea Dumnezeu să-mi iasă. Ar fi ceva extraordinar pentru mine, acest sezon s-ar încheia cu ceva de vis, să câştigăm 6 puncte din această dublă şi aş avea o vacanţă perfectă“, a declarat atacantul dinamovist.

Claudiu Niculescu crede că România îşi va crea ocazii şi va marca în meciul de sâmbătă cu Slovenia, care poate asigura un moral bun tricolorilor înainte de returul de la Timişoara. „Cu siguranţă ne vom crea ocazii şi cu siguranţă vom marca. Eu am mare încredere că vom obţine un rezultat bun sâmbătă în Slovenia şi este datoria noastră. Dacă domnul Piţurcă va apela la mine, voi face tot posibilul pentru a marca. Este foarte important meciul de sâmbătă şi cele 3 puncte. Dacă vom reuşi să le obţinem, vom avea un moral bun pentru meciul retur de la Timişoara. Dar este foarte dificil pentru că e greu să învingi de două ori o echipă în 4 zile. Cu multă ambiţie, cu mult muncă şi puţin noroc, se poate realiza acest lucru“.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!