Viţa de Vie cântă în această seară în Nicolina

11 Octombrie 2007

Sărbătorile Iaşului nu aduc doar pelerini şi comercianţi în Iaşi, ci şi o serie de evenimente care au rolul de binedispune pe cei care participă la toate manifestările. După seria de concerte din Alexandru cel Bun şi Păcurari, acum a venit rândul Nicolinei să găzduiască un concert. Astfel, în această seară, ieşenii din Nicolina, şi nu numai sunt aşteptaţi la concertul trupelor Re-Aktiv, al Fanfarei de la Chetriş, precum şi a formaţiei Viţa de Vie.

Primăria a pregătit pentru astăzi o serie de manifestări dedicate copiilor, în Piaţa Unirii fiind pregătit un spectacol în Parcul de distraţie de aici. Între orele 18:00 şi 20:30 se desfăşoară Şcoala de dans Dans Planet, unde va fi implicat şi publicul la demonstraţiile paşilor de dans precum şi demonstraţii de dans ale participanţilor la Cupa României la dans sportiv. Tot astăzi, între orele 08:00 şi 12:00 are loc sfinţirea interiorului Catedralei mitropolitane şi Sfânta Liturghie, iar în centrul de cartier Frumoasa, are loc între orele 10:00 şi 16:00, expoziţia concurs de grafică urbană Grafitti-fest.

Tot astăzi, reprezentanţii primăriei montează corturile pentru pelerini, în parcarea de la Teatrul Naţional. Pe strada Lăpuşneanu, între orele 10:00 şi 18:00 are loc Tărgul Colecţionarilor, unde, anticari, ori colecţionari din toate colţurile ţării îşi vor expune piesele colecţionate.

Începând cu orele 10:00, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ organizează expoziţia de carte academică românească şi străină pentru domeniul agronomic şi lansare de carte a Editurii „Ion Ionescu de la Brad Iaşi“.

La orele 11.55 la Aeroportul Iaşi are loc primirea delegaţiei din Grecia, cu moaştele Sf. Ioan Gură de Aur. De asemenea, are loc deplasarea la Mitropolie şi aşezarea moaştelor Sf. Ioan Gură de Aur în Biserica „Sf. Mare Mucenic Gheorghe“ - vechea Catedrală mitropolitană, lângă moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva. La orele 16:00, la Clubul Sportiv Politehnica, are loc Cupa Sărbătorile Iaşului la şah, eveniment organizat de Direcţia pentru Sport a Judeţului Iaşi. (S.D.)


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!