Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Salată de legume cu maioneză de post

Salată de legume cu maioneză de post

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Sănătate
Data: 22 Martie 2021

Ingrediente: 500 g morcovi; 1 kg cartofi; 200 g mazăre; 100 g ţelină; sare; piper. Pentru maioneză: 1 cartof mai mare; suc de lămâie; 1 lingură muștar; ulei de măsline; sare.

Preparare: Se fierb rădăcinoasele întregi, cartofii cu coajă şi mazărea în apă cu sare, după care se lasă la răcit. Între timp se prepară maioneza: se curăţă cartoful de coajă şi se face piure; se adaugă uleiul de măsline, muştarul şi sucul de lămâie, amestecând continuu pentru a se omogeniza până la consistenţa dorită; se adaugă sare după gust. Se taie cubuleţe legumele fierte şi răcite ca pentru salată de boeuf, se pun sare, puţin piper şi se adaugă mare parte din maioneză, amestecând până se încorporează bine. Restul de maioneză se pune deasupra şi, opţional, puteţi orna cu frunze de pătrunjel.

Citeşte mai multe despre:   Rețete  -   Rețete de post